top of page

Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi

October 08, 2019

14-16 Ekim 2019 tarihleri arasında tüm sağlık bilimleri branşlarından değerli hocalarımızla birlikte uluslararası bir kongre düzenlenmiştir. Üniversitemiz , sağlık bilimleri fakülteleri, konuyla ilgilenen tüm herkes davetlidir. Topluluğumuz adına biyolojik bilimler olarak çok önemli bir kongre olup, bu kongreyi düzenleyen topluluğumuzun yönetim kurulu akademik başkanı Alper Karagöz'e teşekkür ederiz.

Yeni Yönetim Kurulu ve Gelecek Planlarımız

October 02, 2019

Topluluk olarak yaptığımız oylamalarla sonuçta topluluk başkanımız Enes Durmaz ve yardımcısı Burçak Kurt , organizasyon sorumlumuz Verde Elmas, eğitim sorumlumuz İrem Tepe son olarak sekreterimiz Beyza Akal olarak belirlenmiştir. Topluluk için değerli olan bu isimlerin altında asil ve yedek olarak belirlenmiş birçok kişi var.Biyolojik bilimler ve biyoteknoloji topluluğu katılan yeni isimlerle daha iyi işler yapacağımızı umuyoruz. Ayrıca gelecek haftalarda hangi sunumların kimlerin yapılacağı belirlendi.Birkaç yeni fikirler ortaya atılıp neler yapabileceğimiz de konuşuldu. Hedeflere ulaşılabilen başarılı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

2019 Güz Yarıyıl Başlangıcı Toplantımız

September 25, 2019

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte,2019 Güz Yarıyılı başlangıcı toplantımızı yaptık.Bu yıl gerçekleştireceğimiz ve planladığımız etkinler üzerine konuşup kararlar aldık.Aldığımız kararlarla birlikte iyi bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Arda UĞURLU'nun veda yazısı.

July 14, 2019

Kurucusu olduğum ve geçmişte çeşitli görevlerini yürüttüğüm topluluğumdan bugün mezun olmam dolayısıyla bu mesajı paylaşma ihtiyacı duyuyorum. Türkiye’de önemli bilimsel çalışmalara imza atmış bu topluluğun bir parçası olmaktan ve olmaya devam etmekten kıvanç duyduğumu ifade etmek isterim. Topluluğumuzun her üyesinin çok değerli ve güzel insanlar olduğunu her daim hissederek, mutluluk içinde bilime ve insanlığa değer katmaya çalıştık. Benim için eşsiz bir deneyimdi ve bunun için memnunum. Beklentim o ki bu topluluk, yıllar geçtikçe köklenecek ve insani değerler açısından önemli ve faydalı işler yapacaktır. Bu yolda azim ve kararlılık ile çalışacak, eksikliklerin veya olumsuzlukların gölgesine düşmeden geleceği avuçlarınızda tutacağınıza hiç şüphe yoktur. 

Not: Sizleri özleyeceğim. Saygı, sevgi, bilim ve aydınlıkla kalın.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı

May 18, 2019

19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yoluna çıktığı kutlu gündür. Samsun’da tutuşarak tüm Anadolu’yu aydınlatan kurtuluş meşalesinin yandığı mutlu gündür. BBBT Uşak topluluğu olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramınızı Kutlarız.

25 Nisan DNA Günü

April 24, 2019

DNA günü her yıl 25 Nisan'da kutlanan, DNA yapısının keşfi ve insan Genom Projesinin tamamlandığını anmak için düzenlenen bir etkinliktir. 25 Nisan DNA günü kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

April 22, 2019

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, dünyanın ilk ve tek çocuk bayramıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış bayramı olan 23 Nisan 1920, 1935 yılında Halkın Egemenliği Bayramı ile birleştirilmiş ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Biz de BBBT Uşak topluluğu olarak bu özel günü tim içtenliğimizle kutlarız.

ADLİ TIPTA MOLEKÜLER BİYOLOJİ, GENETİK VE LABORATUVAR YÖNTEMLERİ KONFERANSI

April 20, 2019

Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu'nun düzenlediği 17 Mayıs Cuma günü yapılacak olan ve değerli sunucularımız  Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ÖZDEMİR , Dr. Umut YİĞİT , Dr. Tuğba YİĞİT, Doç. Dr. Alper KARAGÖZ, Dr. Öğr. Üyesi Kaan YILANCIOĞLU ile bir '' Adli Tıpta Moleküler Biyoloji, Genetik ve Laboratuvar Yöntemleri Konferansı'' düzenlenmiştir.

KÖK HÜCRE SEMPOZYUMU

April 20, 2019

Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu'nun düzenlediği 13 Mayıs pazartesi günü yapılacak olan ve değerli sunucularımız Dç. Dr. Alper KARAGÖZ , Dr. Öğr. Üyesi Serdar GÜNGÖR, Prof. Dr. Safiye Elif KORCAN, Dr. Öğr. Üyesi Gülter DEVRİM KAKİ, Dr. Öğr. Üyesi Funda KARABAĞ ÇOBAN ile bir ''Kök Hücre Sempozyumu'' düzenlenmiştir.

16 Nisan Biyologlar Günü

April 15, 2019

Gelişmiş ülkelerde gözde bir meslek olan biyologluk, ülkemizde işsizlik ve haksızlıklarla boğuşmaktadır. Biyologlar eğitimlerini gördükleri alanda hizmet üretememektedirler. Diploma yerine unvan değişikliği sınavına itibar edilen, çok az kadro ilan edilmesi nedeniyle de sürekli mağdur eden bu düzen yeniden gözden geçirilmelidir. Biyologlar gibi meslek mensupları diplomalarına göre çalıştırılmalı ve unvanlarına kavuşturulmalıdır. BBBT topluluğu olarak sorunlarımızın çözüm bulması temennisiyle tüm meslektaşlarımızın 16 Nisan Biyologlar Günü’nü kutlarız

1-7 Nisan Kanserle Savaş Haftası

April 04, 2019

Kanser hem dünyada hem de ülkemizde sebebi bilinen ölümler sıralamasında kardiyovasküler hastalıklardan sonra ikinci ölüm sebebidir. Erken teşhis edildiğinde tedavisi ve yaşam kalitesinin artırılabildiği kanser türleri göz önüne alındığında korunmanın önemi artmaktadır. Dünyada her yıl 14 milyon kişinin yakalandığı ve 8,2 milyon kişinin ölümüne sebep olan kanser; yaş, cinsiyet, dil, din, ırk ayırımı yapmaksızın tüm insanları etkilemektedir. Kanserde benzer seyir devam ettiği takdirde, 2030 yılında 22 milyon yeni vaka ortaya çıkması beklenmektedir. Yaygın kanser türlerinin en az üçte biri daha sağlıklı bir beslenme biçiminin seçilmesi, tütün ürünlerinden uzak durulması, fiziksel aktivitenin arttırılması ve alkol kullanımının azaltılması ile önlenebilir. Ayrıca ultraviyole radyasyondan korunma, mesleksel ve çevresel olumsuz etkilerin önüne geçilmesi ile kanser yükü daha da azalacaktır. Ama hepsinden önce erken teşhisin çok büyük bir önemi vardır.

Unutmayın erken teşhis hayat kurtarır!

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü

April 01, 2019

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” (2nd April World Autism Awareness Day) olarak ilan edilmiştir. Nisan'da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde tüm dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi ve bilinirliğin artırılarak, erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmekte.

Otizm nedir?: Doğuştan gelen ve genellikle yaşamın ilk üç yılında fark edilen karmaşık bir gelişim bozukluğudur. Otizm, bireyin dış dünyadaki uyaranları algılamasını, aldığı bilgileri düzenleyip kullanılmasını etkileyen, yaşam boyu süren gelişimsel bozukluktur. Kaynağı psikolojik değil, nörolojiktir, diğer bir deyişle beynin işlev bozukluklarına bağlıdır. Otizmin beynin ve merkezi sinir sisteminin yapısındaki organik farklılık ya da bozukluktan kaynaklandığı düşünülmekte.

Otizm eksiklik değil, farklılıktır!

BBBT UŞAK Topluluğu olarak Otizmin farkındayız, onların yanındayız!

Çevre Bilinci Projesi

March 18, 2019

    Uşak Üniversitesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünde  eğitim gören arkadaşlarımızın ''Küçük yaşta çevre bilincinin aşılanması'' adı altında ''Ç.İ.T'' gibi etkinlikleri çevre okullarda çeşitli sunum ve projelere imza attığını duyurmaktayız. 

 Peki nedir bu ''Ç.İ.T''?

 ''Çöp,İzmarit,Temizlik''olan projemiz, küçük yaşta çocuklara çevre kirliliğini önemsetmek adına yapılan bir projedir.Örnek olarak, bir öğrenciye kart hazırlanarak çevresinde yere çöp,izmarit veya benzeri şeyleri atan kişileri uyarmasıdır.Böyle devam ederek hem çevresindeki kişileri uyarıyor hem de kendisinin bu konuda bilinçlenmesini sağlıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

March 17, 2019

"Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur." BBBT Uşak topluluğu olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününüzü yürekten kutluyoruz.

14 Mart Tıp Bayramı

March 13, 2019

Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını BBBT topluluğu olarak en içten dileklerimizle kutluyoruz.

March 01, 2019

Geçtiğimiz günlerde Uşak Üniversitesi'ni temsilen Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu olarak 21-22-23 Şubat tarihlerinde yapılan 22. Çevre Sorunları Öğrenci Yaklaşımı'na katıldık. Peki geçen eğitici ve eğlenceli bu vakitte neler yaptık ? 

21 Şubat Perşembe sabah 07.00' da Aşti Otogarından ev sahibi olan ODTÜ öğrencileri tarafından karşılandık. Saat 10.20 gibi sempozyum olacağı Solmaz İzdemir Konferans Salonu'na giderek yerimizi aldık.
Saat 10.45 suları açılış konuşmaları yapıldı ve ÇSÖY ilkeleri okundu. Sempozyomun ilk oturumu, Esin Yandmata'nın ''Metan Gazı Salınımının İklim Değişikliğine Etkisi'' sunumuyla başladı. Ardından öğleden sonra devam edilen oturumda Servan İbek ve Ömer Arslan'ın ''Çevre Kirliliğinin İnsan Sağlığına Etkileri ve Çevre Kirliliği İle Mücadele'' sunumuyla devam ettik. Birçok kişinin ilgisini çeken bir konu olan Mert Yılmaz ve Gözde Akar'a ait olan ''İklim Mültecileri'' sunumunu dinledik. İnsanları farklı kültürlere götürüp asimile etmek yerine felaketlerin önüne geçilmesinden bahsettik. 
Ardından gün içinde bahsedilen sunumlardan yola çıkarak birkaç konu seçildi. Seçilen konular üstünde atölye çalışmaları ve fikir taramları yapılarak çözüm önerileri sunuldu. 

 22 Şubat Pazar sabahına Anna Jasmine Kokino'nun ''Hızlı Moda ve Sürdürülebilirlik'' sunumuyla başladık. Endüstrinin gelişmesi üzerine hazır giyimin hızlı tüketime neden olduğu söylendi. Global su kirliliğinin %20'sine tekstil atıklarının sebep olduğu üzerinde duruldu.
Ardından Nurevşan Gündoğdu'nun ''Kutup Ayıları İçin Sonun Başlangıcı'' konusuyla etkinlik devam etti. Oğuz Tosun'un ''Karbon Fiyatlandırma Araçları'' sunumu ''Karbonun değeri mi, bedeli mi olur?'' sorusuyla başladı. Hemen ardından günün son sunumu olan ''Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara Özelinde Çevre Politikaları ve Günümüz İklim Değişikliğine Panoromik Bir Bakış'' sunumunu Onur Çezik arkadaşımızdan dinledik. 
Sunulan sunumlar üzerinden çeşitli sorunlar ele alınarak atölye grupları kuruldu ve her grubun ele aldığı sorunlar üzerinden beyin fırtınaları yapıldı.

23 Şubat Cumartesi sabahı on bir ayrı atölyenin sonuç bildirgeleri okundu. Ardından Çevre Sorunları ve Öğrenci Yaklaşımı Etkinliğine katılan katılımcılar, etkinlik hakkında ki yorum ve değerlendirmelerini bir kısıtlama olmadan ''Serbest Kürsü'' çalışmasıyla beyan ettiler. Saygı değer katılımcılara, bize ev sahipliği yapan ODTÜ öğrencilerine ve bu yapılanma da topluluğumuz adına büyük katkılarda bulunan Arda UĞURLU arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

4 Ocak 2019 Dönem sonu toplantısı

January 03, 2019

2019 dönem sonu toplantımız başarı ile sonlandı. Günden güne artan katılımcı sayımız ve azimli yeni üyelerimiz ile topluluğun bir çok alanda çalışması daha disiplinli ve kişiye özü alanlar ortaya çıkaracak. Danışman hocamız olan değerli Dr. Emrah ŞELLİ akademik çalışması için Amerika'da yapacağı çalışma dolayısıyla (kendisinden şimdiden konferans sözü aldık ) aramıza yeni katılacak danışman hocamızın imzaları için görüşmeler sürüyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

October 28, 2018

Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular İster. Doksan beş yıl önce bugün, her türlü zorluklarla göğüs gerilerek kurulan Cumhuriyetimiz için bilimin ışığında ilerlemeyi Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu olarak kendimize görev bildik. Başta, binlerce yıllık medeniyeti bağrında yaşatan, sınırları içerisinde milattan önce yaşamış medeniyetlere ait bir çok kalıntı bırakan, Kuvay-i Milliye meşalesinin ilk yakıldığı yerleşim bölgelerinden birisi olan Uşak'ımızın ve bütün aziz Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Mangal Partisi ile motivasyon dolu bir başlangıç!

October 20, 2018

yeni yönetim kurulunun vaadlerinden olan ''öğrencide performans değerlerinin yüksek tutulması ve sosyal faaliyetlerin arttırılması'' amacı ile 1. sınıf öğrencilerine merhaba diyor ve çalışma dolu bir yıla mutlu ve karnı tok bir şekilde başlıyoruz!

2018-2019 Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Seçimleri Sonuçlandı!

October 14, 2018

Yeni yönetim kurulumuz 15 Ekim 2018 döneminde belirlenmiştir. Topluluğumuzun danışmanı Dr. Mehmet Emrah ŞELLİ olarak devam ederken Muhammed Ali ÇINAR oy çoğunluğu ile başkan seçilmiştir.

Başkan yardımcısı: Sevgi GÜNEŞ,

Organizasyon Sorumlusu:

Aysu Gizem ARIKAN,

Eğitim Sorumlusu: İrem TEPE,

Genel Sekreterlik: Enes DURMAZ. 

Denetim Kurulu Prof. Dr. Abdulrezzak MEMON danışmanlığında sürdürülmektedir
Denetim Kurulu Üyesi: Arda UĞURLU

Denetim Kurulu Üyesi: Akıncan KOLUMAN

2017-2018 Bahar Dönemi Son Toplantımızı Gerçekleştirdik.

May 15, 2018

Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluğu olarak 2017-2018 Bahar Dönemi son toplantımızı gerçekleştirdik. 

Toplantı da konuşulan konular;

2018-2019 için vizyon ve misyonumuz hakkında güncelleme.

Topluluğun işleyişi ‘’Ekip Sorumluları’’ ve sorumlularla beraber çalışanlar.

Yeni Dönemde Üniversitemizi seçen Moleküler Biyoloji ve Genetik, Tıp, Ziraat, Diş ve Hemşirelik fakültelerinde yer alan öğrenciler için oryantasyon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

April 24, 2018

25-26 Nisan tarihleri arasında Üniversitesimizin konser alanında gerçekleşen toplu stant etkinliğinde Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu (BBBt) olarak katılım gösterip  yeni üye olan arkadaşlarımıza topluluğumuzun misyon ve vizyonumuzu açıklayarak topluluk hakkında bilgiler verildi.

BBBt YÖNETİM KURULU

Logomuz Güncellendi!

March 07, 2018

Yeni logomuzun tasarımı için Oğuzhan Algın'a Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu (BBBt) olarak Teşekkür Ederiz...

BBBT YÖNETİM KURULU

March 08, 2018

Topluluğumuz açıldığından itibaren ''Makale Saati'' altında haftada bir gerçekleşen etkinliklerimiz. 2017-2018 Bahar Dönemin'de Yönetim Kurulu tarafından oy çokluğuyla  ''Bilim Buluşmaları'' adını almıştır. Etkinliğimizin ilk adıyla beraber yeni vizyona dönüş yapılmıştır.

Etkinliğimizin ilk haftası Prof. Dr. Rıdvan Ünal Hocamız "Akademik Kariyer Planlaması ve Mentör Seçimi" hakkında konuştuk. Soru cevap şeklinde geçen etkinliğimiz için birinci ve ikinci sınıf arkadaşlarımız için faydalı olmuştur. Prof. Dr. Rıdvan Ünal Hocamıza Teşekkür Ederiz

BBBT YÖNETİM KURULU

                                                                                                             

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde faaliyet gösteren GENÇÖMÜ öğrenci topluluğunun düzenlemiş olduğu 1. GENÇÖMÜ Öğrenci Kongre'sine ekip olarak katıldık. Bizleri çok iyi bir şekilde ağırlayan kongre de önemli hocalarımızın konuşmalarına yer verildi. Güncel konular üzerine oldukça keyifli ve ilham verici içeriğe sahip olan bu kongrede yer almaktan topluluk olarak keyif aldık. GENÇÖMÜ ekibine ilgimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Topluluğumuzun gözünden ACUGEN, Tolga GÜNAYDIN anlatıyor;

February 09, 2018

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrencilerinin kurmuş olduğu ACUGEN 3. yılın da 1.'sini düzenlendiği Yaşam Bilimleri Kongresi; Moleküler Biyoloji ve Genetik,Tıp,Biyomühendislik vb. gibi alanda ki yaklaşık 800 öğrenciyi bir araya topladı.

Kongre için her şey düşünülmüştü;sabah kongre için yola koyulup ve üniversiteye vardığım da kapıda güleryüzle karşıladılar ve salona kadar eşlik ettiler.Bekleme salonunda sıcak soğuk içecekler,kuru pasta ikramları yapılması.Çeşitli firmalar ve dergiler stant açıp kendilerini tanıtma fırsatı yaratılması ve öğrencileri bilgilendirilmesi hoştu.Kongre başlamadan önce dosya kağıtları ve kalem dağıtılması kongre sırasında not almak almak isteyenler için güzel düşünülmüş detaydı.Hepsi birbirinden değerli hocalar bilgilerini bize aktardılar...

ACUGEN Ailesine Teşekkür Ederiz.

Tolga GÜNAYDIN

Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN'a Tesekkürler.

December 06, 2017

Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu olarak 7 Aralık 2017'de Değerli Belediye Başkanımız Nurullah Cahan ile Topluluğumuzun bugüne kadar ve bundan sonra yapacağı faaliyetler hakkında verimli ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. İlimizi değerli kılan tüm faaliyetlere sıcak baktığını belirten Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan, bizlere de Uşak Belediyesi olarak destek vereceklerini müjdesini verdiler. Destekleri için başta Nurullah Cahan ve Usak Belediyesine Tesekkürlerimizi Sunuyoruz. ara bilgi verin. Bu öğeyi ilginç kılan nedir? Insanların yapmasını istediğiniz işlem için gerekli bilgileri verin.

BBBT YÖNETİM KURULU

24 Kasım'da gerçeklestirdigimiz Kanser Arastırmaları Konferansına katılımlarıyla bizleri onurlandıran hocalarımıza teşekkürler.

BBBT YÖNETİM KURULU

2017 Güz Yarıyıl sonu toplantımızı yaptık.

December 27, 2017

2017 Güz Yarıyıl sonu toplantımızı yaptık. 28 Aralık Perşembe günü gerçekleşen toplantı da bu dönem yapılmış ve Bahar Dönemin de yapilacak olan etkinlikler,konferanslar için kararlar alındı.

Bahar Yarıyılın da görüşmek üzere.

Bol etkinlik ve konferanslarla geliyoruz..

BBBT YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Secildi!

December 07, 2017

8 Aralık 2017’de topluluk olarak alınan kararlara göre topluluğun işleyişi bundan böyle ‘’Ekip Sorumluları’’ ve sorumlularla beraber çalışan ‘’Üyeler’’ ile birlikte yürütülecektir. Gönüllülük esasına dayanarak üyelerimizin birlikte hareket edebilmesi adına Ekip sorumlularının yönlendirmeleri ile üyeler benimsedikleri bir iş bölümünü paylaşacaklardır. Ekip sorumluları doğrudan yönetim kurulunu bilgilendirmeli, duyurular tüm iletişim mecralarında aynı anda yapılmalıdır. Uygulanan eylemler için yönetim kurulu ve konu ile ilişkili kişiler haberdar olmalıdır. Çalışma ekipleri dinamik bir yapı olup bir üyenin çalışma grubu değiştirmesi için en az 1 ay geçmiş olması gerekmektedir. Gruplar ayrıca belirtilecek olup bu bölümde esasları açıklanmıştır.

21-24 Kasım Toplu Stant Etkinliği

November 20, 2017

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesinde yer alan ve Sayın Rektör Vekilimiz Prof. Dr. SAYIN DALKIRAN’ın da şereflendirdiği Toplu Stant Etkinliğinde topluluğumuza üye olan arkadaşlarımızı misyon ve vizyonumuz hakkında bilgiler verdik.

 

Uşak Bahar Festivalinde Yerimizi Aldık

September 30, 2017

Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu Olarak Uşak Bahar Festivalinde ki yerimizi aldık.

RNA İNTERFERANS VE İNVİTROFERTİLİZASYON(TÜP BEBEK)

January 01, 2020

Dün gerçekleştirdiğimiz bilim buluşmasında Burçak Kurt arkadaşımız RNA interferans, Yahya Kıransoy ve Berna Ayan arkadaşlarımız İRF sunumlarını gerçekleştirdiler. 

Please reload

BİYOLOJİ - GENETİK- BİYOTEKNOLOJİ - BİYOMÜHENDİSLİK -BİYOKİMYA - KİMYA - MOLEKÜLER BİYOLOJİ ve GENETİK - GENETİK MÜHENDİSLİĞİ

  • w-facebook
  • Instagram - Beyaz Çember
  • Heyecan - Beyaz Çember

Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu © Copyright 2018

bottom of page